Blaga: Nu e cazul de demisie a Guvernului, pentru că putem aplica doar una dintre măsurile propuse

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică, explicând o declaraţie a sa anterioară, că nu este cazul ca Guvernul să-şi dea demisia pentru că s-a ajuns la creşterea taxelor, întrucât măsurile propuse de Executiv pentru reducerea cheltuielilor nu pot fi aplicate decât parţial.

22 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nu e cazul de demisie a Guvernului, pentru că putem aplica doar una dintre măsurile propuse

Blaga: Nu e cazul de demisie a Guvernului, pentru că putem aplica doar una dintre măsurile propuse (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am spus că, dacă se aplică aceste măsuri şi mai e nevoie de mărirea taxelor, Guvernul trebuie să-şi dea demisia. Nu e cazul, pentru că, din păcate, iată, putem aplica doar una dintre măsurile propuse", a spus Blaga, răspunzând unei întrebări.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a declarat, într-o emisiune difuzată, în 13 iunie, de Pro TV, că este convins că nu se va ajunge la creşterea taxelor şi că Guvernul Boc ar trebui să plece dacă acest lucru se va întâmpla.

El a mai spus că are convingerea că dacă măsurile pregătite de Guvern se vor aplica şi nu vor creşte taxele.

"Cred că vom putea plăti pensiile şi salariile reduse până la sfârşitul anului, partea de investiţii prevăzută în buget până la sfârşitul anului se va realiza şi nu va fi nevoie să mărim taxele şi impozitele", a spus Blaga.

Întrebat dacă Guvernul va trebui să plece dacă se ajunge la situaţia de a creşte taxele, Blaga a spus: "Sunt convins că da". "Sunt convins că da. Venim cu un pachet de măsuri analizat cu specialişti din toate domeniile şi am ajuns la această concluzie", a adăugat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici