Blaga: Propuneri din regiuni pentru europarlamentare, până la 1 noiembrie

Colegiul Director al PDL a stabilit ca până la 1 noiembrie vicepreşedinţii, secretarii regionali şi preşedinţii de organizaţii să stabilească o listă cu persoane care doresc să candideze la alegerile europarlamentare, lista naţională finală urmând să fie desemnată în viitorul colegiu.

77 afișări
Imaginea articolului Blaga: Propuneri din regiuni pentru europarlamentare, până la 1 noiembrie

Blaga: Propuneri din regiuni pentru europarlamentare, până la 1 noiembrie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am mai stabilit că până la 1 noiembrie vicepreşedinţii regionali, secretarii regionali şi preşedinţii de organizaţii vor stabili o listă care să cuprindă cinci colegi care doresc să candideze la alegerile europarlamentare, această listă fiind prioritizată de către ei în funcţie de performanţele pe care le au în organizaţiile judeţene pe regiunea respectivă şi de calitatea colegilor care doresc să candideze pentru alegerile europarlamentare, urmând ca viitorul Colegiu Director să desemneze lista naţională, să asambleze propunerile care vin din regiuni", a spus Blaga.

Blaga a spus că aceia care vor candida la alegerile europarlamentare vor trebui să îndeplinească anumite criterii care ţin de cunoaşterea activităţii de la Bruxelles, a cel puţin unei limbi uzuale în PE, de preferinţă engleză, franceză, germană.

Întrebat dacă Elena Băsescu şi-a anunţat intenţia de a candida din partea PDL, Blaga a spus că nu a auzit şi nu ştie ca Elena Băsescu să-şi fi exprimat această dorinţă.

"Nu, dânsa nu a candidat din partea PDL şi nu am auzit, nu ştiu să-şi exprime această dorinţă", a precizat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici