Blaga: Putem colabora cu UDMR, dar cu PPDD ce colaborare să avem?

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, miercuri, cu cine ar colabora PDL în Parlament, el răspunzând: "Putem colabora cu UDMR, dar cu PPDD ce colaborare să avem?".

739 afișări
Imaginea articolului Blaga: Putem colabora cu UDMR, dar cu PPDD ce colaborare să avem?

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Noi suntem un partid de opoziţie serios, care nu încheiem protocoale cu USL. Nu am semnat niciun protocol cu USL. Putem colabora cu UDMR, mai ales că dânşii au spus că este pentru prima dată de când negociază de 22 de ani şi protocolul nu este respectat. Am aflat aseară de la domnul Antonescu că el era chiar semnat, protocol semnat între respectivele structuri. Iar vizavi de PPDD, ce colaborare să avem?", a spus Blaga.

El a făcut aceste precizări după şedinţa BPN al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici