Blaga: Respect sentimentele preşedintelui. Îi spun că e mai uşor să distrugi decât să construieşti

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, referitor la faptul că Traian Băsescu a spus în legătură cu el "O, săracul!", că el respectă sentimentele preşedintelui şi-i transmite că e mult mai uşor să se distrugă decât să se construiască.

302 afișări
Imaginea articolului Blaga: Respect sentimentele preşedintelui. Îi spun că e mai uşor să distrugi decât să construieşti

Traian Băsescu, Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Întrebat în legătură cu faptul că Traian Băsescu a comentat declaraţiile lui Vasile Blaga că 22 de milioane de români ştiu că o sprijină pe Elena Udrea, spunând: "O, săracul!", Blaga a răspuns că respectă sentimentele preşedintelui.

"Eu respect sentimentele domnului preşedinte, îi spun în acelaşi timp că e mult mai uşor să distrugi decât să construieşti, iar dânsul ştie asta foarte bine", a spus Vasile Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, duminică, despre faptul că Vasile Blaga a spus că românii ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea, de aici şi criticile la adresa conducerii PDL, el răspunzând: "O, săracul!".

Preşedintele a mers, duminică seară, la un hipermarket din Capitală, unde a făcut cumpărături.

Întrebat, la plecare, despre faptul că i-a răspuns Elenei Udrea la telefon când aceasta l-a anunţat despre candidatura la şefia PDL, iar lui Vasile Blaga nu i-a răspuns, Băsescu a replicat: "Una era în decembrie, alta e acum. Şi am răspuns la foarte mulţi".

Întrebat despre faptul că este acuzat că face campanie pentru Elena Udrea, Băsescu a răspuns, râzând: "Când o fi spus şi trăsnaia asta?".

Un reporter a relatat că Vasile Blaga a spus că este evident, şi că toţi românii ştiu că preşedintele o susţine pe Elena Udrea, de aici şi declaraţiile critice.

"La adresa cui?", a întrebat preşedintele, iar reporterul a răspuns: "La adresa domnului Blaga", la care şeful statului a replicat, râzând: "O, săracul!".

Întrebat dacă se poate spune că o susţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL, sau mai mult decât pe Vasile Blaga, Băsescu a răspuns: "Eu susţin o soluţie care să dea perspective PDL-ului. Care o fi aceea, vor decide participanţii la Convenţie şi cei care deocamdată sunt în competiţia asta. Dar în niciun caz nu pot susţine o soluţie care îngroapă PDL-ul".

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a partidului, că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici