Blaga şi-a depus candidatura la şefia PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi-a depus, joi, la Comisia pentru pregătirea alegerilor interne, moţiunea "România dreaptă. PDL politica lipsită de lozinci", pentru candidatura la un nou mandat la şefia partidului la Convenţia din 23 martie.

263 afișări
Imaginea articolului Blaga şi-a depus candidatura la şefia PDL

Blaga şi-a depus candidatura la şefia PDL (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Blaga a venit împreună cu mai mulţi susţinători, printre care Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Cristian Boureanu, Andreea Paul, Cristian Rădulescu, Radu F. Alexandru, Constantin Ostaficiuc.

Moţiunea lui Blaga are peste 100 de semnături, numărul minim necesar fiind 35.

Preşedintele Comisiei de pregătire a alegerilor, Ioan Bălan, a precizat că sunt îndeplinite condiţiile necesare pentru înregistrarea candidaturii lui Vasile Blaga la preşedinţia PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici