Blaga: Trebuie să ranforsăm BPN al PDL, să fie "mai lucrativ, mai eficient"

Secretarul general al PDL, ministrul Vasile Blaga, a declarat joi, la Parlament, că, în privinţa reorganizării formulei de conducere a partidului, cel mai imporant lucru este ca democrat-liberalii să aibă un BPN "mai lucrativ şi mai eficient".

15 afișări
Imaginea articolului Blaga: Trebuie să ranforsăm BPN al PDL, să fie "mai lucrativ, mai eficient"

Blaga: Trebuie să ranforsăm BPN al PDL, să fie "mai lucrativ, mai eficient" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat ce formulă i se pare mai potrivită pentru reorganizarea conducerii PDL şi funcţiile de prim-vicepreşedinte, Blaga a menţionat că cel mai important lucru ar fi crearea unui BPN "mai lucrativ şi mai eficient".

"Eu cred că cel mai important lucru e cel, la concluzia căruia au ajuns de fapt toţi membrii Biroului, că trebuie să ranforsăm Biroul Permanent ca atare, adică să-l facem mult mai lucrativ şi mai eficient, în condiţiile în care o parte din membrii Guvernului sunt şi membri ai BPN. O să luăm o decizie, a fost o primă şedinţă, o să fie şi a doua duminică seară. Când o să fie deciziile luate, o să vă comunicăm", a susţinut Blaga.

Întrebat cum comentează afirmaţiile ministrului Elena Udrea, care a vorbit într-un interviu despre necesitatea ca în conducerea partidului să vină intelectuali precum Voinescu, Baconschi sau Preda, Blaga a replicat: "Oricare mi se pare potrivit, oricine poate să aibă un punct de vedere".

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, miercuri seară, după o reuniune a BPN, că partidul este, deocamdată, "pe şine, pe drumul cel bun", menţionând însă că este nevoie de o mai bună asumare a responsabilităţii de către membrii Biroului Permanent, "fie în comisiile de specialitate, fie în alte comisii".

Ministrul Dezvoltării, liderul PDL Elena Udrea, a menţionat, într-un interviu pentru "România Liberă", că purtători de mesaje pentru partid pot fi Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda, Sever Voinescu, Teodor Baconschi, Valeriu Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici