Boc către parlamentari: Aţi plagiat şi greşit textul moţiunii, habar nu aveţi pe ce lume trăiţi

Premierul Boc i-a atenţionat pe parlamentarii opoziţiei că au redactat greşit moţiunea de cenzură elaborând un text care se referă şi la legea pensiilor deja aprobată de Parlament şi i-a acuzat că au copiat paragrafe dintr-un articol de presă, spunându-le că au plagiat şi nu ştiu pe ce lume trăiesc.

31 afișări
Imaginea articolului Boc către parlamentari: Aţi plagiat şi greşit textul moţiunii, habar nu aveţi pe ce lume trăiţi

Boc către parlamentari: Aţi plagiat şi greşit textul moţiunii, habar nu aveţi pe ce lume trăiţi (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

VEZI AICI TEXTUL MOŢIUNII

El a afirmat că textul moţiunii de cenzură prezentat în Parlament face referire atât la proiectul care reduce salariile şi pensiile, dar şi la proiectul de lege care elimină pensiile speciale, pentru care însă nu a fost depusă o moţiune.

"Habar nu aveţi pe ce lume trăiţi. Conştient sau inconştient, aţi amestecat legile pentru a vă apăra privilegiile", a spus Boc parlamentarilor.

El i-a acuzat totodată pe aceştia că au plagiat cu "copy-paste" paragrafe întregi dintr-un articol de presă, pe care le-au introdus în textul moţiunii.

"Nu sunteţi în stare nici să vă concepeţi textul moţiunii", a spus Boc, huiduit permanent de parlamentari.

El a susţinut că nu a observat nicio propunere concretă în moţiune şi că textul acesteia este un exemplu de populism şi demagogie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici