Boc despre declaraţia lui Antonescu referitoare la Băsescu: Gura păcătosului adevărat grăieşte

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări legate de afirmaţia liderului PNL, Crin Antonescu, potrivit căreia ar putea să îl numească premier pe Traian Băsescu, că "gura păcătosului adevărat grăieşte".

994 afișări
Imaginea articolului Boc despre declaraţia lui Antonescu referitoare la Băsescu: Gura păcătosului adevărat grăieşte

Emil Boc (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum comentează afirmaţia lui Crin Antonescu potrivit căreia ar fi dispus să îl numească pe Traian Băsescu premier dacă ar ajunge preşedinte, Emil Boc a răspuns printr-o "vorbă biblică".

"Gura păcătosului adevărat grăieşte. Vorba biblică este mai sugestivă decât orice. Cu asta am spus totul", a afirmat Boc.

Întrebat, în continuare, dacă acest lucru chiar s-ar putea întâmpla, iar varianta ar funcţiona, Boc a răspuns: "De ce nu?".

Întrebat mai departe dacă Antonescu şi Băsescu ar putea coabita din postura de preşedinte, respectiv premier, fostul lider al PDL a răspuns că "orice este posibil în lumea asta".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că dacă ar ajunge preşedinte îl va pune pe Traian Băsescu premier în cazul în care acesta ar fi propus pentru funcţie de către un partid sau o alianţă care ar câştiga parlamentarele, el precizând însă că nu crede că se va ajunge în această situaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici