Boc, despre subiectul Tălmăcean: Nu comentez showbiz-ul. Udrea: Se dansează, dar să nu se exagereze

Premierul Boc a evitat să dea curs cererii jurnaliştilor de a comenta comportamentul democrat-liberalului Edmond Tălmăcean, susţinând că are treburi mai importante decât "showbiz-ul", în timp ce şeful PDL Bucureşti, Elena Udrea, a afirmat că sunt politicieni care dansează, dar nu trebuie "exagerat".

27 afișări
Imaginea articolului Boc, despre subiectul Tălmăcean: Nu comentez showbiz-ul. Udrea: Se dansează, dar să nu se exagereze

Boc, despre subiectul Tălmăcean: Nu comentez showbiz-ul. Udrea: Se dansează, dar să nu se exagereze (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

La conferinţa de presă susţinută la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului, liderul PDL, premierul Emil Boc a fost întrebat de jurnalişti cum comentează comportamentul din ultimele zile al lui Tălmăcean, şeful Guvernului răspunzând însă doar că are treburi mai importante decât să urmărescă "showbiz-ul".

Aceeaşi întrebare a fost adresată, la conferinţă şi preşedintelui PDL Bucureşti, ministrul Elena Udrea, care a făcut referire la faptul că şi preşedintele SUA, Barack Obama, dansează, dar că este bine să nu se "exagereze".

"Am văzut ceva pe la televizor. Acum, sigur, îmi amintesc că într-o seară ne-au fost puse nişte imagini la o televiziune publică cu domnul preşedinte Obama dansând şi chiar a fost apreciat ce frumos dansa. Poate nu dansau la fel, de-i supărarea. Sigur, nu neapărat putem face o comparaţie între nivelul politic al fiecăruia dintre cei doi, dar mai sunt şi oameni politici care dansează. A, bun, să nu exagereze nici ei, să nu exagerăm nici noi!", a spus Udrea.

Democrat-liberalul Edmond Tălmăcean a dansat, într-o emisiune televizată, pe melodia "Bad" a lui Michael Jackson.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că democrat-liberal Edmond Tălmăcean este "singura figură simpatică din PD", el subliniind că nu împărtăşeşte asprimea cu care unii l-au judecat pe acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici