Boc i-a propus lui Lăzăroiu şefia TVR, acesta a refuzat

Premierul Emil Boc i-a propus lui Sebastian Lăzăroiu, sâmbătă, să devină preşedinte-director general al SRTv, însă acesta a refuzat, au declarat, pentru "Gândul", surse din PDL, consilierul prezidenţial nedorind să comenteze informaţiile, spunând că nu i s-a propus oficial nimic.

23 afișări
Imaginea articolului Boc i-a propus lui Lăzăroiu şefia TVR, acesta a refuzat

Boc i-a propus lui Lăzăroiu şefia TVR, acesta a refuzat (Imagine: presidency.ro)

"Gândul" relatează că, potrivit unor surse din PDL, premierul Emil Boc i-a propus lui Lăzăroiu, sâmbătă, să devină preşedinte - director general al postului public de televiziune, măcar pe o perioadă de interimat.

Sursele citate au precizat că Sebastian Lăzăroiu a refuzat, motivând că numirea unui consilier prezidenţial în această funcţie ar decredibiliza orice efort de depolitizare a TVR.

"Nu vreau să decredibilizez instituţia, pentru că se va comenta că «a venit omul lui Băsescu»", i-ar fi spus Lăzăroiu primului-ministru, conform ziarului citat.

Consilierul prezidenţial a refuzat să comenteze aceste informaţii, spunând că nu i s-a propus oficial nimic.

Liderii PDL au discutat, miercuri seară, despre propunerile pentru Consiliile de Administraţie ale SRTV şi SRR, stabilindu-se ca până luni să se găsească un membru PDL potrivit pentru şefia TVR, vehiculându-se, pe de altă parte, pentru post, numele Florin Călinescu, Rodica Culcer şi Cristian Hriţuc. Surse din partid au declarat, pentru MEDIAFAX, că liderii PDL au analizat o listă lungă de candidaţi pentru şefia TVR, unii dintre aceştia fiind membri PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici