Boc, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: Rămân la Primăria Cluj-Napoca

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, întrebat fiind dacă va candida la Preşedinţie, că va rămâne la Primăria Cluj-Napoca.

422 afișări
Imaginea articolului Boc, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: Rămân la Primăria Cluj-Napoca

Boc, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: Rămân la Primăria Cluj-Napoca (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Emil Boc a răspuns: "Mă înscriu în cursă la bloc la mine, respect opiniile colegilor, dar eu rămân la Primăria Cluj-Napoca".

Unii lideri PDL, între care Elena Udrea, au apreciat că Emil Boc ar fi candidatul potrivit al PDL la Preşedinţie.

Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi cei peste 300.000 de membri ai partidului, a anunţat liderul PDL, Vasile Blaga, sâmbătă, după Colegiul Director al partidului.

Vasile Blaga a spus că PDL speră ca acela care va fi ales candidatul partidului să fie şi candidatul dreptei la prezidenţialele de anul viitor.

PDL îşi va desemna candidatul la Preşedinţie până la sfârşitul anului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici