Boc: Mă bucur că există voinţa politică a parlamentarilor pentru finalizarea bugetului în acest an

Premierul Emil Boc a declarat, marţi noaptea, după suspendarea şedinţei plenului comun care dezbătea proiectul de buget pe 2011, că se bucură să constate că există o voinţă politică a parlamentarilor de a finaliza bugetul în acest an, el apreciind că, până în acest moment, graficul este respectat.

20 afișări
Imaginea articolului Boc: Mă bucur că există voinţa politică a parlamentarilor pentru finalizarea bugetului în acest an

Boc: Mă bucur că există voinţa politică a parlamentarilor pentru finalizarea bugetului în acest an (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Este un lucru democratic ca dezbaterile să aibă loc conform programului. Mă bucură faptul să văd că există o voinţă politică a parlamentarilor de a finaliza bugetul în acest an. Acest lucru nu face decât să mă bucure, chiar dacă este aprope ora două noaptea, nu contează asta, important este că România va avea un buget pentru 2011 şi administraţiile locale vor putea în timp să-şi adopte bugetele în vederea derulării programului de investiţii", a spus Boc.

Boc a mai spus că este firesc ca opoziţia să îşi susţină amendamentele, chiar dacă se ştie că acestea nu au şanse să fie adoptate. "E firesc. Şi eu am fost în opoziţie şi procedam la fel. Ne susţineam amendamentele, unele reuşeam să le promovăm, altele nu. Face parte din regula jocului democratic", a spus Boc.

Premierul Emil Boc a venit, marţi, puţin înainte de ora 21.00, la plen, pentru a asista la dezbaterile asupra bugetului pe anul 2011, el rămânând la lucrări până când şedinţa a sfost suspendată, în jurul orei 1.30.

Boc a spus că va reveni miercuri la plen, unde se vor relua dezbaterile pe buget începând cu ora 10.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici