Boc: Raţiunea a câştigat în faţa demagogiei la votul moţiunii

Rezultat înregistrat la moţiunea de cenzură reprezintă o victorie a raţiunii în faţa populismului şi demagogiei opoziţiei, care a venit cu tolba plină doar cu promisiuni fără acoperire, a declarat, miercuri seara, premierul Emil Boc.

26 afișări
Imaginea articolului Boc: Raţiunea a câştigat în faţa demagogiei la votul moţiunii

Boc: Raţiunea a câştigat în faţa demagogiei la votul moţiunii (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El a arătat că Guvernul îşi va angaja răspunderea pentru legea educaţiei joi dimineaţa, de la ora 10.00, şi că preocuparea Cabinetului rămâne ca efectele crizei să fie cât mai repede depăşite, dar fără paşi înapoi şi compromisuri.

"Ştiu problemele oamenilor, le înţeleg nemulţumirea, dar nu există altă cale mai bună decât de a da cât se poate", a adăugat Boc.

Moţiunea de cenzură a opoziţiei a întrunit doar 219 voturi "pentru", faţă de 236 necesare pentru adoptare, iar un vot a fost anulat.

Sindicaliştii au încheiat protestul din Capitală şi intenţionează să declanşeze greva generală în toate sectoarele de activitate, pentru a determina, astfel, demiterea Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici