Boc s-a întâlnit cu miniştrii noului Cabinet, pentru a definitiva programul de guvernare

Premierul desemnat Emil Boc s-a întâlnit, sâmbătă, la Guvern, cu miniştrii noului Cabinet propus, pentru a definitiva programul de guvernare, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse politice.

16 afișări
Imaginea articolului Boc s-a întâlnit cu miniştrii noului Cabinet, pentru a definitiva programul de guvernare

Boc s-a întâlnit cu miniştrii noului Cabinet, pentru a definitiva programul de guvernare (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul le-a cerut miniştrilor să prezinte propria viziune asupra priorităţilor în domeniile pe care le vor coordona şi să se întoarcă la ora 16.00, pentru ca propunerile să fie incluse în program.

"Miniştrii nominalizaţi pentru viitorul Cabinet au fost chemaţi la sediul Guvernului, pentru a prezenta propria viziune privind priorităţile din domeniul pe care îl vor coordona. Fiecare ministru şi-a expus proiectele, iar şeful Guvernului a cerut miniştrilor să se întoarcă la ora 16.00, astfel încât toate aceste proiecte să fie integrate în programul de guvernare", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

La întâlnire a participat şi liderul grupului independenţilor, Gabriel Oprea, care ar urma să ocupe portofoliul Apărării.

Elena Udrea, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Cătălin Croitoru, Orest Onofrei, Mihai Şeitan şi Gabriel Sandu sunt propunerile de miniştri PDL aprobate, vineri, prin vot, de membrii Colegiului Director al partidului.

Marko Bela, Kelemen Hunor, Laszlo Borbely şi Attila Cseke sunt reprezentanţii UDMR care au fost desemnaţi, vineri, de Consiliul Permanent al formaţiunii, pentru a face parte din noul Guvern Boc.

Grupul independenţilor este reprezentat în Guvern cu un ministru, cel al Apărării, Gabriel Oprea, la care se adaugă Sebastian Vlădescu pentru portofoliul Finanţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici