Boc se întâlneşte cu Marko Bela şi miniştri pentru a decide noua schemă de organizare a ministerelor

Premierul Emil Boc se va întâlni pe parcursul zilei de luni cu mai mulţi miniştri, dar şi cu liderul UDMR, Marko Bela, pentru a stabili modalitatea de reorganizare a ministerelor, în urma formării noului guvern, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

12 afișări
Imaginea articolului Boc se întâlneşte cu Marko Bela şi miniştri pentru a decide noua schemă de organizare a ministerelor

Boc se întâlneşte cu Marko Bela şi miniştri pentru a decide noua schemă de organizare a ministerelor (Imagine: Mediafax Foto)

Proiectele de acte normative privind reorganizarea ministerelor ar urma să fie adoptate de Executiv marţi, în şedinţă.

"La acest moment, reprezentanţii UDMR lucrează individual, în Palatul Victoria, pentru noua schemă a ministerelor, urmând ca Marko Bela să aibă o discuţie cu Emil Boc pe această temă", au arătat sursele citate.

Surse ministeriale au declarat, săptămâna trecută, că noul Guvern intenţionează ca, între Crăciun şi Anul Nou, să organizeze una sau două şedinţe de lucru în care să promoveze hotărârile pentru organizarea noilor ministere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici