Boc: Varianta ca parlamentarii PDL să fie plătiţi pentru a nu vota la moţiune este exclusă

Liderul PDL, premierul Emil Boc a susţinut, miercuri, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură, că varianta conform căreia parlamentarii PDL ar fi fost plătiţi pentru a nu vota la această moţiune este exclusă.

16 afișări
Imaginea articolului Boc: Varianta ca parlamentarii PDL să fie plătiţi pentru a nu vota la moţiune este exclusă

Boc: Varianta ca parlamentarii PDL să fie plătiţi pentru a nu vota la moţiune este exclusă (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă parlamentarii PDL au fost plătiţi pentru a nu vota la moţiune, Boc a răspuns: "Este exclus, este exclus".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat, luni, că decizia PDL ca parlamentarii acestui partid să fie prezenţi în sală la dezbaterea moţiunii de cenzură, dar să nu voteze, reprezintă "cel mai ticălos gest din douăzeci de ani de politică".

"Înţeleg că o să blocheze manifestaţii doamna Udrea, probabil se va aşeza în faţa autobuzelor. Înţeleg că sunt foarte curajoşi şi au foarte multă încredere în propriii parlamentari şi nu-i lasă să voteze. O să îi apelăm cu cuvântul atât de drag doamnei Anastase: chiulangiii Parlamentului. Ei sunt plătiţi să vină în Parlament şi să nu voteze, să stea în bănci. Probabil oamenii vor trebui să-i forţeze să voteze sau să-şi dea demisia din Parlament", a mai declarat Ponta.

Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie este dezbătută şi votată miercuri în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici