Boşcodeală pe Facebook: Vă rog să veniţi la vot. Spuneţi tuturor să voteze Alianţa PSD-UNPR-PC

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, lider al filialei judeţene a PSD, îi roagă pe buzoieni, într-un mesaj postat pe Facebook, să meargă la vot " împreună cu membrii familiei şi cu persoanele pe care le cunosc" şi să voteze Alianţa PSD-UNPR-PC.

120 afișări
Imaginea articolului Boşcodeală pe Facebook: Vă rog să veniţi la vot. Spuneţi tuturor să voteze Alianţa PSD-UNPR-PC

Boşcodeală pe Facebook: Vă rog să veniţi la vot. Spuneţi tuturor să voteze Alianţa PSD-UNPR-PC (Imagine: Facebook)

Constantin Boşcodeală a postat, duminică, în jurul orei 11.00, un mesaj pe Facebook, prin care îi roagă pe buzoieni să meargă la vot pentru alegerile europarlamentare.

"Dragi prieteni, alegerile europarlamentare reprezintă un moment important pentru viitorul european al oraşului nostru. Vă rog să veniţi la vot împreună cu membrii familiei şi cu persoanele pe care le cunoaşteţi. Nu uitaţi să le spuneţi tuturor să voteze Alianţa electorală PSD-UNPR-PC. Fiecare vot contează. Vă mulţumesc şi vă aştept astăzi la vot!", scrie primarul Buzăului.

În judeţul Buzău, sunt aşteptaţi la urne 398.483 de cetăţeni cu drept de vot, fiind amenajate 427 de secţii de votare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici