Botoşani: PDL a distribuit materiale electorale în baruri în timpul finalei Europa League - FOTO

Mai multe echipe de tineri cu tricouri inscripţionate cu "Mişcarea pentru Botoşani" (PDL, PER şi PNŢCD) au mers, miercuri seară, în barurile din municipiul Botoşani, unde microbiştii vizionau finala Ligii Europa şi au împărţit materiale electorale din partea primarului Cătălin Flutur.

642 afișări
Imaginea articolului Botoşani: PDL a distribuit materiale electorale în baruri în timpul finalei Europa League - FOTO

Botoşani: PDL a distribuit materiale electorale în baruri în timpul finalei Europa League (Foto: Madalina Baltoi)

Astfel, profitând de faptul că localurile erau pline de microbişti care vizionau finala Europa League, echipe de tineri îmbrăcaţi cu tricouri verzi inscripţionate cu "Mişcarea pentru Botoşani" au împărţit clienţilor brichete şi pixuri cu însemnele alianţei electorale şi transmiteau acestora că "sunt din partea domnului Cătălin Mugurel Flutur", primarul municipiului Botoşani şi candidatul PDL pentru încă un mandat.

Surpriza clienţilor a fost că au putut, de asemenea, consuma şi câte o bere gratis tot din partea actualului primar, Cătălin Flutur.

Coordonatorul tinerilor din organizaţia municipală PDL Botoşani, Bogdan Iablonschi, care a participat la acţiunea de miercuri seară, a apreciat că aceasta nu are caracterul unei acţiuni de campanie electorală.

"Dacă asta e campanie, atunci ne cerem scuze", a spus Iablonschi, care a amintit că în perioada sărbătorilor de Paşte candidaţi din alte partide au oferit alegătorilor cozonac şi pască.

Campania electorală începe, conform legii, în 11 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici