Brânză, adevăratul urmaş al lui Eliade şi Sorescu. Televiziunea publică a organizat gala premiilor PDL

Cea de-a zecea gală a premiilor TVR Internaţional s-a tranformat sâmbătă seară într-o tribună a recunoştinţei pentru PDL, parlamentari, miniştri şi susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu adjudecându-şi, la oră de maximă audienţă, premiile canalului public de televiziune.

411 afișări
Imaginea articolului Brânză, adevăratul urmaş al lui Eliade şi Sorescu. Televiziunea publică a organizat gala premiilor PDL

Brânză, adevăratul urmaş al lui Eliade şi Sorescu. Televiziunea publică a organizat gala premiilor PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Din show-ul care a durat două ore, fiind transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Internaţional, nu au lipsit şi momente de elogiu pur la adresa premianţilor, "vedeta" fiind şeful organizaţiei PDL Diaspora, deputatul William Brânză, care a fost comparat cu Marin Sorescu şi Mircea Eliade şi care a stârnit profesoarei care l-a prezentat "sentimentul unei plinătăţi şi combustii interioare a devenirii".

Evenimentul a fost organizat în "co-producţie" cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP), din subordinea premierului Emil Boc şi condus de Eugen Tomac care pe linie de partid este prim-vicepreşedinte PDL Diaspora. De altfel, instituţia este cea care a acordat premii speciale lui William Brânză şi Riceard Badea, preşedinte, respectiv prim-vicepreşedinte PDL Diaspora. DRP a contribuit financiar la organizarea galei din acest an cu aproximativ 20.000 de lei şi a a propus patru premii: pentru Brânză, Badea, primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi Esperanza Arguire, preşedinte al Comunităţii Madrid, a precizat, pentru gândul, şeful DRP, Eugen Tomac.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici