Bugetul Capitalei. Viceprimarul Bucureştiului anunţă un nou proiect, după discuţiile „productive” cu Nicuşor Dan

Horia Tomescu, viceprimarul USR PLUS al Capitalei, anunţă „o discuţie productivă” cu primarul general despre bugetul Capitalei şi spune că va exista un nou proiect de buget.

307 afișări
Imaginea articolului Bugetul Capitalei. Viceprimarul Bucureştiului anunţă un nou proiect, după discuţiile „productive” cu Nicuşor Dan

Bugetul Capitalei, un nou proiect

„Am avut în această seară o discuţie productivă cu primarul general pe subiectul bugetului Capitalei pe anul acesta. O nouă versiune a bugetului va fi transmisă consilierilor generali în cursul dimineţii, împreună cu fundamentarea veniturilor şi cheltuielilor propuse de Nicuşor Dan. Este un pas înainte şi ne dorim să căutăm în continuare, pe baza unor informaţii clare, o soluţie corectă pentru Bucureşti”, anunţă Horia Tomescu.

Viceprimarul adaugă că noua propunere va fi analizată, iar discuţiile vor continua într-o nouă întâlnire joi, de la ora 19.30.

„Rămânem decişi să dăm oraşului un buget realist care să nu perpetueze practicile care au adus acest oraş în faliment şi care să reflecte reformele în administraţia bucureşteană”, adaugă Tomescu.

Bugetul Capitalei a fost respins cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi 14 abţineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicuşor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici