Călin Popescu Tăriceanu, replică la remarca lui Daniel Constantin: Profesorii nu au pus salariile pe primul loc pentru că vin premier

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat sâmbătă, în replică la remarca lui Daniel Constantin potrivit căruia sindicaliştii din educaţie nu au pus pe primul loc salariile în cadrul discuţiilor cu cei doi lideri, că aceştia au avut această abordare pentru că ştiu că el va fi premier.

1853 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu, replică la remarca lui Daniel Constantin: Profesorii nu au pus salariile pe primul loc pentru că vin premier

Călin Popescu Tăriceanu, replică la remarca lui Daniel Constantin: Profesorii nu au pus salariile pe primul loc pentru că vin premier

Daniel Constantin a afirmat că la întâlnirea pe care ALDE a avut-o sâmbătă cu trei sindicate din educaţie, reprezentanţii acestora nu au pus pe primul loc salariile.

În replică, Tăriceanu a intervenit spunând: ''Ştii de ce, Daniel? Pentru că ştiu că o să vin eu prim-ministru şi atunci se rezolvă problema''.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat recent că intenţia lui Călin Popescu Tăriceanu de a deveni premier este ''îndreptăţită'' doar dacă ALDE - partid plasat în sondaje în jurul pragului de intrare în Parlamnet - câştigă alegerile parlamentare din 11 decembrie, precizând însă că PSD nu va intra la guvernare dacă nu propune şi şeful Guvernului.

''Noi ne facem campanii separate. Noi avem programul nostru, pe care îl prezentăm. ALDE are o campanie separată. Au ales să-şi anunţe intenţia dlui Tăriceanu pentru a fi un posibil viitor prim-ministru. Nu ne ajută, nici nu ne deranjează. Noi ne ducem campania în continuare'', a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici