Călinescu: Nu m-am înscris în PDL, nu candidez în Colegiul 19 din Sectorul 4

Actorul Florin Călinescu a declarat, miercuri seara, pentru MEDIAFAX, că nu mai are de gând să candideze pentru niciun colegiu de parlamentar, menţionând în acest sens că nu este înscris în PDL şi că nu va candida pentru colegiul vacantat de Daniela Popa în Sectorul 4.

11 afișări
Imaginea articolului Călinescu: Nu m-am înscris în PDL, nu candidez în Colegiul 19 din Sectorul 4

Călinescu: Nu m-am înscris în PDL, nu candidez în Colegiul 19 din Sectorul 4 (Imagine: Zoltan Lorencz/Mediafax Foto)

"Nimeni din PDL nu mi-a propus să candidez în colegiul din Sectorul 4 până pe 3 februarie. Nu am avut nicio discuţie cu vreun lider care să poată propune aşa ceva. Nu candidez la Colegiul din Sectorul 4", a susţinut Călinescu.

Actorul a explicat că nu intenţionează să mai candideze vreodată la un loc de parlamentar. "Nu candidez pentru că nu intenţionez să mai candidez niciodată la Parlament de azi înainte. Parlamentul e drum închis pentru mine", a spus Florin Călinescu.

El a infirmat şi zvonurile potrivit cărora ar fi înscris în PDL. "Nu sunt înscris în PDL. Nu ştiu ce voi face pe viitor, dar nu voi mai candida la Parlament nici înscris, nici neînscris în PDL", a conchis actorul.

Actorul Florin Călinescu va fi exclus din PNL, a anunţat, miercuri, liderul organizaţiei Piteşti a liberalilor, Marius Postelnicescu, precizând că excluderea propriu-zisă va avea loc, luni, în cadrul şedinţei Biroului organizaţiei municipale.

În replică, acesta a declarat, miercuri seară, că nu poate fi exclus din PNL Piteşti pe motiv că şi-a dat demisia din formaţiunea liberală în decembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici