Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă "Panglicile doamnei ministru Boagiu"

Plenul Camerei Deputaţilor a respins marţi, în sesiunea de vot final, cu 162 de voturi "împotrivă", 129 de voturi "pentru" şi 3 abţineri, moţiunea simplă depusă de grupurile PSD şi PNL intitulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu".

455 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă "Panglicile doamnei ministru Boagiu"

Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă "Panglicile doamnei ministru Boagiu" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă este adoptată de majoritatea deputaţilor prezenţi, aceasta constituindu-se într-o recomandare pentru Guvern în cazul aprobării.

Camera Deputaţilor a dezbătut luni moţiunea simplă depusă de grupurile parlamentare PSD şi PNL intitulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu", în prezenţa ministrului Boagiu.


Deputaţii puterii au criticat moţiunea simplă a USL pe Transporturi, afirmând că demersul este "o demagogie" şi "o batjocură" la adresa poporului, iar reprezentanţii opoziţiei au susţinut că, în timp ce ministrul Boagiu taie panglici, pe şosele au loc adevărate "carnagii" din cauza gropilor.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a prezentat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, în replică la moţiunea USL "Panglicile doamnei ministru Boagiu", o serie de proiecţii despre planurile ministerului pe care îl conduce, inititulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu. Povestea adevărată".

"Ţinând cont că, până în acest moment, parlamentarii, toţi colegii, au manifestat interes în momentul în care au văzut cum se desfăşoară sau cum se dezvoltă programul de transport, nu mă aştept la nicio surpriză negativă şi nu am nicio emoţie", a mai spus Boagiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici