Candidaţii USL la Primăria Braşov şi CJ, lansaţi în prezenţa a aproximativ 2.000 de persoane

Aproximativ 2.000 de persoane au participat, sâmbătă, la Braşov, la evenimentul de lansare a candidaţilor USL pentru Primăria Braşov şi Consiliul Judeţean, respectiv prim-vicepreşedintele PSD Braşov Cătălin Leonte pentru primărie şi actualul şef al CJ, Aristotel Căncescu, pentru un nou mandat.

699 afișări
Imaginea articolului Candidaţii USL la Primăria Braşov şi CJ, lansaţi în prezenţa a aproximativ 2.000 de persoane

Candidaţii USL la Primăria Braşov şi CJ, lansaţi în prezenţa a aproximativ 2.000 de persoane (Imagine: Razvan Lupica/Medifax Foto)

La eveniment, care a avut loc la Baza Agrement de sub Tâmpa, au participat şi liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, care au ţinut discursuri în faţa mulţimii, prezentând principalele programe pe care le vor susţine în campania electorală.

De asemenea, candidaţii USL, Cătălin Leonte din partea PSD şi Aristotel Căncescu din partea PNL, le-au promis braşovenilor că vor aduce schimbări majore în ceea ce priveşte cheltuirea banului public, în vederea dezvoltării oraşului şi a judeţului, în cazul în care vor fi aleşi în funcţiile pentru care candidează.

Participanţii la mitingul de lansare a celor doi candidaţi au primit baloane şi steguleţe cu însemnele şi culorile celor trei partide - PSD, PNL şi PC, iar pe parcursul evenimentului s-au scandat lozinci de susţinere a candidaţilor USL, dar şi lozinci împotriva actualului primar al Braşovului, democrat-liberalul
George Scripcaru şi a preşedintelui Traian Băsescu.

La finalul evenimentului, la Baza Agrement de sub Tâmpa a avut loc un concert al trupei Direcţia 5 şi un recital de muzică populară susţinut de Ioan Bocşa şi Ionuţ Fulea.

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu (PNL), candidează pentru a patra oară la şefia CJ, după ce a ocupat această funcţie începând din 2000.

El are 60 de ani, este căsătorit şi are doi copii. A absolvit Facultatea de Medicină în 1977 şi a obţinut doctoratul în management în 2001.

Între anii 1995-1996 a fost secretar al Senatului şi membru al Biroului Permanent al Senatului, membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor şi Petiţii a
Senatului, iar în perioada 1992-2000 a fost senator.

Candidatul la Primăria Braşov, prim-vicepreşedintele PSD Braşov, Cătălin Leonte, este membru al PSD din 2001, iar de cinci ani este director al BCR Banca pentru Locuinţe. Licenţiat în ştiinţe juridice şi cu doctorat în management, Leonte a mai ocupat funcţii de conducere la Generali Asigurări S.A şi la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe.

Leonte are 40 de ani, este căsătorit şi are două fete. El a candidat în 2009 la alegerile europarlamentare, însă nu a obţinut voturile necesare.
.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici