Cătălin Predoiu: Nu s-a înscris nimeni în cursa pentru şefia DNA, DIICOT şi PÎCCJ / Explicaţia ministrului Justiţiei

Nimeni nu s-a înscris, până în prezent, la selecţia pentru funcţiile de şef la DIICOT, DNA şi Parchetul General, însă termenul pentru depunerea dosarului expiră luni, a anunţat, joi, Cătălin Predoiu. „Lumea aşteaptă ultima zi”, a spus ministrul Justiţiei.

1777 afișări
Imaginea articolului Cătălin Predoiu: Nu s-a înscris nimeni în cursa pentru şefia DNA, DIICOT şi PÎCCJ / Explicaţia ministrului Justiţiei

Cătălin Predoiu: Nu s-a înscris nimeni în cursa pentru şefia DNA, DIICOT şi PÎCCJ / Explicaţia ministrului Justiţiei

„Niciunul nu s-a înscris până acum. Dar nu mă îngrijorez, pentru că lumea aşteaptă să vadă ce s-a întâmplat în ultima zi. (...) Nu s-a inscris nimeni, dar nu sunt îngrijorat, pentru că aud colegi în CSM: „Lăsaţi, domnule ministru, mulţi o să se înscrie în ultima zi”, a declarat Cătălin Predoiu, la Realitatea Plus.

Potrivit ministrului Justiţiei, înscrierile pentru concursul de ocupare a funcţiilor de şef la DIICOT, DNA şi Parchetul General se încheie luni, 23 decembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici