Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PNL: Cuminţenia pământului lua lecţii de la maestrul Dragnea; Să se ocupe mai puţin de pescuit

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, că liderul PSD, Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu - "doi corifei ai politicii româneşti”, ar trebui să se ocupe mai puţin de pescuit şi mai mult de asistenţa medicală a românilor din Delta Dunării şi de riscurile de poluare.

1212 afișări
Imaginea articolului Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PNL: Cuminţenia pământului lua lecţii de la maestrul Dragnea; Să se ocupe mai puţin de pescuit

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PNL: Cuminţenia pământului lua lecţii de la maestrul Dragnea; Să se ocupe mai puţin de pescuit

“Am văzut ostentaţia cu care domnul Dragnea îşi etalează calităţile de pescar. Am văzut şi <<Cuminţenia pământului>> întruchipată de domnul Grindeanu, care ia lecţii de la maestrul Dragnea într-ale pescuitului, dar eu aş vrea să le cer dacă tot fac vizite în Delta Dunării să se ocupe puţin şi de asistenţa medicală a cetăţenilor români din Delta Dunării care suferă, care pe de-a locuri pune în pericol viaţa acestor cetăţeni pentru că lipseşte uneori cu desăvârşire”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu i-a îndemnat pe “cei doi corifei” să se ocupe mai puţin de pescuit şi mai mult de problemele Deltei Dunării.

“De asemenea, alte probleme grave care ţin de Deltă sunt cele legate de poluare şi atrag atenţia asupra problemelor la Tulcea cu privire la haldele de bauxită care necesită investiţii pentru că altfel pot pune în pericol prin tot felul de accidente acest patrimoniu universal care este Delta Dunării. În concluzie, i-aş îndemna pe cei doi corifei ai politicii româneşti să se ocupe mai puţin de pescuit şi mai mult de problemele Deltei Dunării şi să fie mai decenţi în raport cu cetăţenii români. Sunt foarte mulţi români care nu au ocazia, posibilităţile să se delecteze nu neapărat cu pescuitul, dar măcar cu roadele culinare ale acestei îndeletniciri în viaţa de zi cu zi. Puţină decenţă mai ales din partea unui partid de stânga”, a spus Predoiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, pe Facebook, că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, afirmând că "marea ruptură dintre Parlament şi Guvern s-a produs" pentru că liderul social-democraţilor a prins 17 ştiuci, iar şeful Executivului, doar nouă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici