Ce au postat pe Facebook candidaţii la Preşedinţie după şi în timpul dezbaterii. Ponta - declaraţii de la confruntare/ Iohannis - mesaj de mulţumire

Prima dezbatere electorală dintre cei doi candidaţi la preşedinţie, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, a avut loc marţi seară, la Realitatea TV, şi a durat aproape două ore, timp în care cei doi au comunicat cu publicul lor şi pe Facebook, prin postările publicate pe paginile lor oficiale.

1850 afișări
Imaginea articolului Ce au postat pe Facebook candidaţii la Preşedinţie după şi în timpul dezbaterii. Ponta - declaraţii de la confruntare/ Iohannis - mesaj de mulţumire

Ce au postat candidaţii la Preşedinţie pe Facebook după şi în timpul dezbaterii (Imagine: montaj capturi Facebook)

Ce au postat pe Facebook Victor Ponta şi Klaus Iohannis imediat după dezbatere

Prima postare pe pagina oficială de Facebook a lui Victor Ponta după terminarea dezbaterii a continuat seria declaraţiilor pe care echipa candidatului PSD-UNPR-PC le publica şi în timpul confruntării.

La ora 22:11, pe pagina oficială a candidatului a fost postată o fotografie cu Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, de când preşedintele l-a decorat pe primarul Sibiului pentru proiectul Capitala Culturală Europeană 2007, însoţită de descrierea:

Domnule Iohannis, sunteti doar o poleiala a lui Ion Ratiu si Crin Antonescu. In interior sunteti de fapt Traian Basescu. Si nu l-am votat niciodata pe Traian Basescu”, a spus Victor #Ponta la Realitatea TV.

 

 

 

Prima postare pe pagina oficială de Facebook a lui Klaus Iohannis a apărut opt minute mai târziu. La ora 22.19, candidatul ACL la preşedinţie a adresat un mesaj de mulţumire celor care au urmărit dezbaterea:

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi urmărit emisiunea din această seară! Eu sunt un om al regulilor, al bunului simţ, ştiu să ascult şi să îmi respect interlocutorul, oricine ar fi. Împreună, cu decenţă şi respect, cu rigoare şi onestitate, continuăm lupta pentru România noastră, o Românie a normalităţii pe care o merităm!

 

 

 

 

Ce au postat pe Facebook Victor Ponta şi Klaus Iohannis în timpul dezbaterii

În seara de marţi, pe pagina lui Victor Ponta au fost publicate, înainte şi după dezbaterea electorală, principalele declaraţii făcute de candidatul PSD-UNPR-PC, în număr de şase, prima fiind la 20.14, iar ultima la 22.20.

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis nu conţine, în schimb, nicio postare din timpul dezbaterii, ci doar dinaintea evenimentului - prima la 18.56 şi a doua la 19.30.

În ceea ce priveşte conţinutul mesajelor publicate pe Facebook, cele folosite pe pagina lui Victor Ponta sunt mai diverse din punct de vedere vizual, fiind însoţite de fiecare dată de fotografii, printre care şi imagini din timpul dezbaterii.

 

 

 

 

Ce au postat pe Facebook Victor Ponta şi Klaus Iohannis a doua zi după dezbatere

Postările referitoare la confruntarea de pe Realitatea TV au continuat şi miercuri. Pe pagina oficială a lui Ponta fost publicat, la ora 11.28, un videoclip din timpul dezbaterii în care acesta îi spune lui Iohannis: In interior sunteţi Traian Basescu, pe care nu l-am votat niciodata.

 

 

 

Klaus Iohannis a postat, la ora 11.44, un mesaj referitor la o declaraţie a lui Ponta din timpul dezbaterii, în care afirmă că este "extrem de grav" ca premierul să declare că dreptul la vot al fiecărei persoane nu este "doar o lozincă:

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici