Cei cinci deputaţi aleşi la alegerile parţiale din 25 mai au depus jurământul

Cei cinci deputaţi aleşi la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai, Laura Marin (PSD), Petru Sorin Marica (PSD), Daniel Andrei Gheorghe (PNL), Ovidiu Silaghi (PSD) şi Florică Bîrsăşteanu (PSD), au depus jurământul, miercuri, în plenul Camerei.

161 afișări
Imaginea articolului Cei cinci deputaţi aleşi la alegerile parţiale din 25 mai au depus jurământul

Cei cinci deputaţi aleşi la alegerile parţiale din 25 mai au depus jurământul (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Înainte de depunerea jurământului, mandatele celor cinci deputaţi au fost validate de Camera Deputaţilor cu 293 de voturi „pentru”.

Laura Marin a fost aleasă deputat la alegerile parţiale din Galaţi, Petru Sorin Marica - în Hunedoara, Daniel Andrei Gheorghe - Ilfov, Ovidiu Silaghi - Satu-Mare, iar Florică Bîrsăşteanu - Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici