CExN al PSD a votat pentru menţinerea lui Geoană la preşedinţia Senatului

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că membrii Comitetului Executiv Naţional (CExN) au reconfirmat decizia luată de Biroul Permanent Naţional (BPN) în urmă cu o săptămână de a-l sprijini pe Mircea Geoană la preşedinţia Senatului.

16 afișări
Imaginea articolului CExN al PSD a votat pentru menţinerea lui Geoană la preşedinţia Senatului

CExN al PSD a votat pentru menţinerea lui Geoană la preşedinţia Senatului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ponta a precizat că membrii CExN au fost de acord ca PSD "să facă tot ceea ce este necesar" pentru a păstra funcţia de preşedinte al Senatului pentru un membru de partid, anume Mircea Geoană.

"Nu vreau, atât cât sunt preşedinte al acestui partid, şi colegii mei au fost cu toţii de acord cu acest lucru, să repetăm greşeala din 2006, când am pierdut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, care fusese obţinută prin voturile pe care oamenii le dăduseră pentru parlamentarii noştri", a spus Ponta.

După pierderea funcţiei de preşedinte al PSD, la Congresul extraordinar din 20 februarie, Mircea Geoană a anunţat, pe blogul personal, că îşi pune la dispoziţia partidului mandatul de preşedinte al Senatului, acceptând să demisioneze din această funcţie dacă o astfel de decizie va fi luată de conducerea partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici