Cezar Preda spune că PDL va candida pe liste separate în toate localităţile judeţului Buzău

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că partidul său va candida pe liste separate în toate localităţile buzoiene, singurul pact care ar putea fi încheiat cu UNPR fiind unul de "neagresiune pe timpul campaniei electorale".

134 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda spune că PDL va candida pe liste separate în toate localităţile judeţului Buzău

Cezar Preda (Imagine: Liviu Adascalitei/Arhiva Mediafax Foto)

Liderul democrat-liberal a precizat că PDL Buzău va avea liste separate la alegerile din vară, în toate localităţile judeţului, atât la Consiliul Judeţean, cât şi la primării, consilii locale şi municipal.

Cezar Preda a adăugat că partidul său nu va încheia în teritoriu niciun altfel de protocol cu UNPR decât unul de neagresiune în perioada campaniei electorale şi nicidecum PDL nu va susţine alţi candidaţi decât pe cei ai formaţiunii democrat-liberale.

"PDL va susţine doar un candidat al partidului şi va avea liste separate în toate localităţile. Dacă vom încheia un protocol cu partenerii noştri din coaliţie, UNPR, acesta va fi strict de neagresiune în campania electorală. Dar nu vom avea liste comune în nicio localitate", a precizat Cezar Preda.

Joi, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul de Buzău Cezar Preda şi-a anunţat candidatura la şefia Consiliului Judeţean, anunţând că persoana care va candida la Primăria municipiului reşedinţă de judeţ va fi anunţată până la sfârşitul lunii curente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici