Cezar Preda: Sunt în echipa lui Vasile Blaga, aş candida pentru funcţia de secretar general al PDL

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că este "în echipa lui Vasile Blaga" şi că şi-ar dori să candideze pentru funcţia de secretar general al PDL la Convenţia Naţională a partidului din mai.

29 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Sunt în echipa lui Vasile Blaga, aş candida pentru funcţia de secretar general al PDL

Cezar Preda: Sunt în echipa lui Vasile Blaga, aş candida pentru funcţia de secretar general al PDL (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Este nevoie ca cineva să stea la partid, mi-aş dori să-mi asum rolul acesta: să stau la partid, să mă ocup de partid şi de organizaţii şi să candidez pentru funcţia de secretar general al partidului. Nu este o decizie finală, asta depinde ce, cum hotărăşte echipa care se aşează în spatele moţiunii lui Vasile Blaga. Dacă Gheorghe Flutur va candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, o să candidez pentru funcţia de secretar general al partidului", a declarat Cezar Preda.

În prezent, funcţia de secretar general al PDL este deţinută de Vasile Blaga.

Convenţia Naţională pentru alegerea noii conduceri a partidului va avea loc în 14 mai. Alegerile vor fi uninominale atât pentru funcţia de preşedinte, cât şi pentru cele patru prim-vicepreşedinţi, secretarul general şi cei 15 vicepreşedinţi.

Candidaţii la funcţia de preşedinte al partidului trebuie să depună moţiunile cu cel puţin 30 de zile înainte de data Convenţiei Naţionale, care să fie însoţite de 35 de semnături. Până acum, a fost vehiculat numele lui Vasile Blaga pentru candidatura la şefia PDL. De asemenea, este aşteptată decizia lui Emil Boc în privinţa candidaturii pentru un nou mandat. Şi Sorin Frunzăverde şi-a anunţat intenţia de a candida. Un alt candidat ar putea fi din grupul Cristian Preda-Monica Macovei-Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici