Chiliman: Becali este unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Antonescu

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, consideră că George Becali este "unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Crin Antonescu" şi care nu a adus voturi partidului, ci, dimpotrivă, a dus la pierderea mai multor votanţi.

1499 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Becali este unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Antonescu

Andrei Chiliman (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Marele liberal Becali. Este unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Crin Antonescu", a declarat Chiliman, vineri seară, la B1 Tv.

Întrebat de ce a fost indus acest accident, Chiliman a răspuns: "Probabil pentru că Gigi Becali poate să spună anumite lucruri pe care Crin Antonescu nu vrea să le spună".

Acesta a adăugat că Becali nu a adus niciun plus politic pentru USL, cauzând mai multe pierderi decât victorii la alegeri.

"Cred că am pierdut mai mulţi votanţi decât a adus el voturi", a spus Chiliman.

Întrebat de ce crede că a fost primit Becali în PNL, Andrei Chiliman a răspuns: "Mai sunt şi alţii care au venit în ultima perioadă şi au avut rolul ăsta. De exemplu, Sorin Roşca Stănescu. Nici n-a intrat bine în PNL şi a început cu atacurile împotriva mea". 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici