Chiliman: Unicul scop al liderului PNL, să ajungă candidat la prezidenţiale al partidului lui Iliescu

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, a declarat, luni, la evenimentul de lansare a Iniţiativei România Liberală, că nu şi-a imaginat în 1990 că unicul scop al preşedintelui PNL de azi va fi acela de a ajunge cu orice preţ candidatul la prezidenţiale al "partidului lui Ion Iliescu".

346 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Unicul scop al liderului PNL, să ajungă candidat la prezidenţiale al partidului lui Iliescu

Andrei Chiliman (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Nu mi-am imaginat în 1990 că peste 23 de ani preşedintele PNL şi nu Ion Iliescu va numi politică de tomberon afirmarea şi promovarea valorilor liberale. Nu mi-am imaginat atunci că unicul scop în viaţă al preşedintelui PNL va fi să ajungă cu orice preţ candidatul la prezidenţiale al partidului lui Ion Iliescu. Nu mi-am imaginat că vocea preşedintelui PNL va consona peste 23 de ani cu vocea Rusiei", a susţinut Chiliman.

El a menţionat că această stare de fapt reprezintă o consecinţă a crizei morale profunde în care se află România de 23 de ani şi pentru care trebuie să îşi asume responsabilitatea politicienii.

"Politicienii sunt principalii responsabili ai crizei morale din societatea românească. Regret că PNL, din care fac parte, nu a afirmat mai ferm valorile vechilor liberali. Dar timpul nu e pierdut. Iniţiativa România Liberală îşi propune să recupereze şi promoveze aceste valori", a spus Chiliman.

Andrei Chliman a făcut aceste declaraţii la evenimentul de lansare a Iniţiativei România Liberală, eveniment la care sunt prezenţi, între alţii, Teodor Meleşcanu, Theodor Paleologu, Sever Voinescu, Aurelian Pavelescu, Mihai Răzvan Ungureanu, Andrei Chiliman, Diana Tuşa, Dan Cristian Popescu, Iulian Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici