Chiţoiu: Cei 56 de liberali tranferaţi la PNL Sector 1 sunt membri de vază ai partidului

Preşedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chiţoiu, a declarat, marţi seară, la Parlament, că cei 56 de liberali care au solicitat transferul la filiala Sectorului 1 sunt "membri de vază ai PNL", parlamentari şi demnitari.

1066 afișări
Imaginea articolului Chiţoiu: Cei 56 de liberali tranferaţi la PNL Sector 1 sunt membri de vază ai partidului

Chiţoiu: Cei 56 de liberali tranferaţi la PNL Sector 1 sunt membri de vază ai partidului (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Delegaţia permanentă a fost convocată iniţial la sediul PNL Sector 1 de acum zece zile. Aseară am avut şedinţa Biroului Politic Teritorial, în care am stabilit lista delegaţilor pentru Congres şi am anunţat că în cazul în care membri Delegaţiei permanente confirmă prezenţa în totalitate şi nu au loc în sala de şedinţe a Filialei PNL Sector 1, ne vom muta la sala de grup din Camera Deputaţilor", a declarat Chiţoiu.

De asemenea, el a explicat inclusiv faptul că şedinţa Delegaţiei permanente a filialei s-a desfăşurat la Parlament.

"Au fost anunţaţi de la ora 16:00, oră când a fost confirmată prezenţa membrilor la Delegaţia permanentă, şi atunci am constat că nu au loc în sala de şedinţe a Sectorului 1, şi au fost anunţaţi toţi membri Delegaţiei permanente. Este vorba de transferul a 56 de persoane din cadrul filialelor de sector din Bucureşti şi din alte filiale din ţară, dar sunt membri de vază ai PNL, parlamentari, demnitari, care au venit în Organizaţia sectorului 1", a mai susţinut Chiţoiu.

Primarul liberal al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a acuzat, marţi seară, că au fost transferaţi 56 de membri în PNL Sector 1, între aceştia numărându-se europarlamentarul Ramona Mănescu şi secretarul general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru.

"Mă miră că domnul Antonescu nu l-a recomandat în lista respectivă şi pe prietenul lui, domnul Gigi Becali", a susţinut, ironic, edilul.

Potrivit acestuia, cele întâmplat sunt "un model tipic pentru ceea ce înseamnă democraţie în partid pentru Crin Antonescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici