Ciolacu: Ajunge cu cinismul! Orban şi Tătaru, daţi-vă demisia

  • Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, le cere demisia premierului Ludovic Orban şi ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru: „Numărul victimelor tragediei de la Piatra Neamţ este expresia eşecului naţional al Guvernului de a gestiona pandemia!
  • El afirmă că de opt luni de zile, medicii fac eforturi supraomeneşti să salveze vieţi.
270 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Ajunge cu cinismul! Orban şi Tătaru, daţi-vă demisia

Ciolacu: Ajunge cu cinismul! Orban şi Tătaru, daţi-vă demisia

„Numărul victimelor tragediei de la Piatra Neamţ care - din păcate! - creşte este expresia eşecului naţional al Guvernului de a gestiona pandemia! După 36 de ore de la tragedie, niciunul dintre guvernanţi nu-şi asumă vreun dram de răspundere! Ba mai mult, Orban şi PNL caută să dea vina pe autorităţile locale. Cum au făcut în toată pandemia! Pe miniştrii din ultimii 30 de ani. Pe toată lumea! Ca să fugă de răspundere! Le-au pus pe umerii primarilor şi şefilor de Consilii Judeţene tot greul luptei cu pandemia, fără să-i ajute, de fapt, cu nimic”, spune Marcel Ciolacu, într-un mesaj video postat pe Facebook.

El afirmă că de opt luni de zile, medicii fac eforturi supraomeneşti să salveze vieţi.

„Administratorii spitalelor sunt puşi să găsească non-stop soluţii urgente pentru a face faţă numărului de pacienţi care a crescut exploziv! Ajunge cu cinismul! Orban şi Tătaru – daţi-vă demisia dacă mai există vreun strop de compasiune faţă de familiile celor care au pierit în această tragedie! Nu pasaţi vina pe medicii-şefi de la secţiile ATI pentru aberaţiile voastre! Nu ei sunt vinovaţi pentru deciziile voastre aberante! Medicii sunt cei care salvează vieţi. NU voi! Ei trebuie ajutaţi să-şi facă meseria, nu hăituiţi”, conchide Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
orban,
tătaru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici