Ciolacu: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că a încheiat „orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone”: „Îi urez, din acest moment, sănătate”.

2202 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Ciolacu: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

„Eu am terminat. Ce am avut de spus şi de transmis d-lui Cristian Popescu Piedone am încheiat. Îi urez, din acest moment, sănătate. (...) Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale”, spune Marcel Ciolacu.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a repetat, joi, faptul că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Locul lui Cristian Popescu Piedone în echipă nu poate să fie decât ca primar la Sectorul 5, afirma, marţi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Nu am cerut acest lucru (negocieri cu Cristtian Popescu Piedone - n.r.) şi nici nu îmi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj, împreună cu Gabriela Firea şi cu toţi colegii mei, primari de sector sau candidaţi pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureşteni şi mai puţin important pentru noi, ca oameni politici sau persoane fizice. Cred că în această echipă este locul şi dlui Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru Bucureşti. (...) Locul dlui Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”, spunea Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
piedone,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici