Ciolacu cere evaluarea miniştrilor: Prioritar în această evaluare este implementarea PNRR

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere evaluarea miniştilor, iar criterul prioritar să fie implementarea PNRR şi a jaloanelor PNRR: „De acolo să plecăm cu o discuţie profesionistă”.

128 afișări
Imaginea articolului Ciolacu cere evaluarea miniştrilor: Prioritar în această evaluare este implementarea PNRR

Ciolacu cere evaluarea miniştrilor: Prioritar în această evaluare este implementarea PNRR

„Eu aştept o evaluare a prim-ministrului pe fiecare minister, din punctul meu de vedere prioritar în această evaluare este implementarea PNRR şi a jaloanelor - iar de acolo să plecăm cu o discuţie profesionistă. Eu să fiu şeful unui guvern sau prim-ministru al unui guvern al României făcut cum s-a tras în căciulă, în funcţie de performanţa judeţelor, apoi în funcţie de minister ne-a picat căutăm noi prin sat un om să-l punem la acel minister... prefer să nu conduc un astfel de guvern. Evaluarea este a coaliţiei”, spune Marcel Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că după ce va prelua funcţia de premier, după 25 mai, „categoric nu vor fi mai multe ministere”.

„Este un scenariu plauzibil, dar cred că stabilitatea României e mai importantă decât ce ne dorim noi, fiecare”, a spus Ciolacu, întrebat dacă PSD ar putea demara organizarea alegerilor anticipate în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis nu îl va desemna după 25 mai să formeze următorul guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici