Ciolacu, despre demisia lui Breaz în ajunul Congresului PSD: Ruşinoasă plecarea lui. Se milogea la Dragnea să fie ministru

Cea mai ruşinoasă plecare din PSD a fost cea a lui Daniel Breaz, susţine liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu: „Îmi aduc aminte un episod cu dânsul în biroul domnului Dragnea, cum se milogea şi îl ruga frumos să fie măcar o lună ministru”.

964 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre demisia lui Breaz în ajunul Congresului PSD: Ruşinoasă plecarea lui. Se milogea la Dragnea să fie ministru

Ciolacu, despre demisia lui Breaz în ajunul Congresului PSD: Ruşinoasă plecarea lui. Se milogea la Dragnea să fie ministru măcar o lună

„Ştiam de o săptămână. Foarte ruşinoasă plecarea fiecăruia, dar cea mai ruşinoasă dintre toate mi se pare plecarea domnului Breaz. Îmi aduc aminte un episod cu dânsul în biroul domnului Dragnea, cum se milogea şi îl ruga frumos să fie măcar o lună ministru al Învăţământului sau Culturii, ca să poată să mai fie, conform legii, încă o dată rector”, a declarat Marcel Ciolacu.

Şeful PSD a mai precizat că se aşteaptă şi la alte plecări din partid, însă nu va fi vorba despre „pierderi spectaculoase”.

„Este posibil ca actuala putere să vină cu alte propuneri la colegi. Astăzi am avut avut o discuţie cu colegii şi am bifat fiecare organizaţie în parte. Nu vor fi pierderi spectaculoase”, a mai spus Ciolacu.

Senatorul Daniel Breaz şi deputaţii Luminiţa Jivan şi Marilena Meiroşu au demisionat din PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
breaz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici