Ciolacu, despre întâlnirea Xi-Biden: Vreau să felicit diplomaţia americană pentru această lovitură

Întâlnirea dintre Joe Biden şi Xi Jinping este „o lovitură” în cel mai tensionat moment de la al Doilea Război mondial, mai ales prin faptul că preşedintele Chinei s-a deplasat în Statele Unite ale Americii, spune premierul Marcel Ciolacu.

527 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre întâlnirea Xi-Biden: Vreau să felicit diplomaţia americană pentru această lovitură

Sursa foto: MediafaxFoto

„Vreau să felicit - şi cred că nu numai eu, toată lumea - diplomaţia americană pentru această lovitură, în cel mai tensionat moment de la Al Doilea Război Mondial, faptul că liderul din China s-a deplasat în Statele Unite”, a declarat, miercuri seară, la Antena 3 CNN, premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a mai spus că întâlnirea dintre Biden şi Xi „e un semnal foarte important pentru toată lumea, pentru că lumea se schimbă”.

Preşedintele Joe Biden se întâlneşte miercuri cu omologul său chinez la o locaţie istorică la sud de San Francisco.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici