Ciolacu intervine în disputa Orban-Firea: „Dacă aveţi curaj candidaţi împotriva ei în alegeri. Sau vă e teamă că luaţi 11% ca data trecută?!”

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat, duminică seara, pe premierul Ludovic Orban, care a afirmat că i se pare lipsită de bun simţ cererea Gabrielei Firea de a primi bani de la fondul de rezervă. ”Bun simţ e să aloci banii publici transparent”, a afirmat Ciolacu.

797 afișări
Imaginea articolului Ciolacu intervine în disputa Orban-Firea: „Dacă aveţi curaj candidaţi împotriva ei în alegeri. Sau vă e teamă că luaţi 11% ca data trecută?!”

Ciolacu intervine în disputa Orban-Firea

”Bun simţ, domnule Orban, este să aloci banii publici, transparent, în funcţie de nevoile reale ale comunităţilor locale şi indiferent de cine sunt conduse. Neruşinare este să pedepseşti cetăţenii pentru că sunt conduşi de un primar de altă culoare politică. Aşa cum aţi făcut dumneavoastră acum trei zile, când aţi golit ilegal fondul de rezervă către primarii PNL! Chiar dacă matematica nu este domeniul dvs forte, cifrele sunt clare: pentru cei 53% primari PSD aţi alocat 100.707 mii lei, iar pentru 33% primari PNL aţi alocat TRIPLU, 283.670 mii lei. Şi mai aveţi tupeul să le vorbiţi cetăţenilor despre bun simţ”, a reacţionat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

El i-a cerut premierului să nu o mai jignească pe Gabriela Firea.

”Dacă aveţi curaj candidaţi împotriva ei în alegeri. Sau vă e teamă că luaţi 11% ca data trecută?!”, a conchis Ciolacu.

Premierul Ludovic Orban a spus duminică seara, la România TV, că Bucureştiul e cel mai bogat oraş al României.

”A cere bani de la bugetul de stat mi se pare o lipsă de bun simţ. Bugetul de stat este alimentat cu taxe şi impozite plătite şi în Moldova, unde oamenii au de viaţă mult mai scăzut, şi din Oltenia, şi din Braşov. Toate lumea plăteşte la bugetul de stat”, a zis Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici