Ciolacu: ”La următorul CEx PSD vom veni cu modificările la statut. Congresul, cel târziu 1 martie”

Membrii CEx al PSD vor propune la următoarea şedinţă modificările la statut, a anunţat, marţi, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Liderii naţionali vor stabili la sfârşitul lunii ianuarie detaliile şi data desfăşurării congresului, care va avea loc cel târziu pe 1 martie.

232 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: ”La următorul CEx PSD vom veni cu modificările la statut. Congresul, cel târziu 1 martie”

Ciolacu: ”La următorul CEx PSD vom veni cu modificările la statut. Congresul, cel târziu 1 martie”

"Am explicat foarte clar în CEx care sunt paşii. La următorul CEx vom veni cu modificările la statut de la toţi colegii, nu numai de la conducerea interimară a partidului. La întâlnirea de la sfârşitul lunii cu grupurile parlamentare, cu preşedinţii de organizaţii, cu preşedinţii de Consilii Judeţene, cu primarii de mari municipii se vor discuta principiile desfăşurării congresului şi se va stabili data congresului, care este cel târziu pe 29 februarie sau 1 martie", a declarat Marcel Ciolacu, la Parlament, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

Preşedintele interimar al PSD a declarat, vineri, la Brăila, că una dintre modificările care privesc reorganizarea PSD este lărgirea Comitetului Executiv al partidului, din care să facă parte şi aleşii locali. Potrivit acestuia, până în 9 februarie vor fi încheiate toate conferinţele organizaţiilor judeţene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici