Ciolacu nu exclude o fuziune PSD-ALDE. Ce spune despre Tudorache

  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că a avut discuţii cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, privind o eventuală fuziune
  • „Am avut aceste discuţii”, a spus liderul PSD.
  • Membrii PSD au decis să continue alianţa cu UNPR
458 afișări
Imaginea articolului Ciolacu nu exclude o fuziune PSD-ALDE. Ce spune despre Tudorache

Ciolacu nu exclude o fuziune PSD-ALDE

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că a avut discuţii cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, privind o eventuală fuziune între cele două formaţiuni politice: „Am avut aceste discuţii”.

„Sunt discuţii cu toată lumea în ceea ce priveşte fuziuni, nu mai avem alianţe. Am avut multe discuţii cu domnul Tăriceanu şi-l respect în continuare pentru demnitatea dânsului. Este un om politic chiar demn, tot respectul... am avut aceste discuţii (n.r. despre fuziune PSD - ALDE)”, spune Marcel Ciolacu despre o posibilă fuziune.

El a spus că liderii PSD, cu unanimitate de voturi, au decis să nu reconfirme protocolul de coaborare cu UNPR, semnat de Viorica Dăncilă, potrivit căruia PSD trebuia să cedeze trei senatori şi cinci deputaţi formaţiunii condusă de Gabriel Oprea.

Întreba despre situaţia din Sectorul 1, Ciolacu a spus că Daniel Tudorache trebuie să meargă mai departe şi să îşi apere drepturile în instanţă.

„Daniel Tudorache trebuie să meargă mai departe în instanţă şi să îşi apere drepturile”, a afirmat liderul PSD.

Ceea ce s-a întâmplat acolo nu e demn de o capitală europeană, a adăugat acesta.

Clotilde Armand anunţa că Biroul Municipiului Bucureşti a respins cu 11 la 4 voturi contestaţiile PSD împotriva ei şi că este oficial primarul Sectorului 1.

PSD a cerut reluarea votului în Sectorul 1, după ce imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot au apărut în spaţiul public.

Poliţia Bucureşti şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat şi fac cercetări în două dosare penale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
alde,
fuziune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici