Ciolacu: Nu ştiu cine va fi candidatul la Preşedinţie, dar ştiu cu certudine cine va fi la Capitală

Preşdintele PSD Marcel Ciolacu a spus, vineri, la Buzău, că nu ştie va fi candidatul la Preşedinţia României, însă ştie „cu certitudine” cine va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei, şi anume Gabriela Firea.

696 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu ştiu cine va fi candidatul la Preşedinţie, dar ştiu cu certudine cine va fi la Capitală

Preşedintele PSD a spus că Gabriela Firea va fi „cu certitudine” candidatul PSD la Primăria Generală.

„Nu ştiu cine o să fie candidatul la preşedinţie. Eu, personal, nu ştiu acest lucru. În schimb, ştiu cu certitudine un lucru: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală. Şi cum se spune la Bucureşti: dacă buzoienii ar lipsi o zi s-ar circula normal cred că e cazul să ne implicăm în viitoarea campanie electorală direct”, a spus Marcel Ciolacu.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat, încă din luna septembrie că nu îşi doreşte că candideze la Preşedinţia României, aşa cum s-a vehiculat, ci la Primăria Capitalei.

În ceea ce priveşte o posibilă candidatură la Preşedinţia României din partea PSD, Firea a spus, atunci, că este „o onoare” că numele ei a apărut alături de altele pentru o astfel de funcţie, însă nu îşi doreşte o astfel de candidatură.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici