Ciolacu: Să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii

„Haideţi să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii, cu aceste minciuni că rămân românii fără energie”, spune Marcel Ciolacu, după ce AFEER a transmis că sunt „absolut inoportune, contraproductive şi nocive” unele dintre modificările adoptate la OUG 27.

597 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii

„Suntem interconectaţi. Haideţi să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii, cu aceste minciuni că rămân românii fără energie... Nu au rămas. Repet, niciun stat nu a rămas. Am văzut că nici Franţa nu a rămas (fără energie - n.r.), care şi-a închis cam jumătrate din producţie nu cleară, nici Grecia, care nu are mari capacităţi”, spune Marcel Ciolacu.

„În loc să facă ordine şi să soluţioneze probleme, noua OUG creează haos şi loveşte în toţi operatorii pieţei de energie, periclitând securitatea aprovizionării cu energie a consumatorilor”, afirma luni preşedintele AFEER, Laurenţiu Urluescu, care a cerut revizuirea OUG privind preţurile la energie.

Membrii Asociaţiei Furnizorilor de Energie din România – AFEER consideră „absolut inoportune, contraproductive şi nocive” unele dintre modificările adoptate de Guvern la OUG 27/2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
energie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici