Ciolacu spune că au început demersurile ca Zelenski să se adreseze Parlamentului României

  • Preşedintele Ucrainei ar putea adresa un mesaj şi parlamentarilor români, anunţă Marcel Ciolacu.
  • El precizează că „s-au început demersurile” în acest sens.
1250 afișări
Imaginea articolului Ciolacu spune că au început demersurile ca Zelenski să se adreseze Parlamentului României

„S-au început anumite demersuri şi sunt ferm convins”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, întrebat dacă Volodimir Zelenski va fi invitat să se adreseze şi Parlamentului României.

El a spus că Ucraina trebuie ajutată mai mult.

„Trebuie ajutată.mai mult decât au făcut-o ţările europene până în acest moment. Uniunea Europeană trebuie în acest moment, cel puţin pentru Polonia, România şi mai ales pentru Republica Moldova, să găsească un mecanism de implicare în acest exod de refugiaţi până acum de aproape 3 milioane şi jumătate”, conchide Ciolacu.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat, până în prezent, prin videoconferinţă, parlamentelor din mai multe ţări, printre care Franţa, Germania, Israel şi SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici