Ciolacu spune că România a demonstrat suplimentar că e pregătită şi locul ei este deja în Spaţiul Schengen

România a demonstrat suplimentar că este pregătită să gestioneze frontierele externe ale Europei şi locul ei este deja în Spaţiul Schengen, i-a spus, luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedintelui Comisiei pentru Afaceri externe din Bundestag, Michael Roth.

3029 afișări
Imaginea articolului Ciolacu spune că România a demonstrat suplimentar că e pregătită şi locul ei este deja în Spaţiul Schengen

FOTO Ciolacu/Facebook

„Germania poate conta pe România ca pilon de stabilitate în regiune! În contextul conflictului din Ucraina, România a demonstrat suplimentar că este pregătită să gestioneze frontierele externe ale Europei şi locul ei este deja în Spaţiul Schengen. Sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-am transmis astăzi (luni - n.r.) preşedintelui Comisiei pentru Afaceri externe din Bundestag, Michael Roth”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El îşi exprimă speranţa ca Uniunea Europeană să întărească sprijinul politic pentru Republica Moldova şi Georgia.

„Iar asistenţa financiară din partea UE să continue pentru ţările din prima linie”, conchide Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
roth,
schengen

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici