Cîţu, reproşuri în şedinţa BPN: Am făcut ce a vrut PSD, premierul să nu fie preşedintele PNL

„Am făcut ce a vrut PSD, premierul să nu fie preşedintele PNL! Cum credeaţi că se va termina?”, le-a reproşat Florin Cîţu liderilor PNL care au participat luni la şedinţa BPN, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

1063 afișări
Imaginea articolului Cîţu, reproşuri în şedinţa BPN:  Am făcut ce a vrut PSD, premierul să nu fie preşedintele PNL

Cîţu, reproşuri în şedinţa BPN: Am făcut ce a vrut PSD, premierul să nu fie preşedintele PNL

„Am făcut ce a vrut PSD, premierul să nu fie preşedintele PNL! Cum credeaţi că se va termina? Atât timp cât ne vom lupta pentru principiile liberale în această coaliţie vom ieşi învingători în final”, le-a spus Florin Cîţu celorlalţi lideri ai partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

El a afirmat că s-a luptat „cu populismul lui Orban”.

„Acum o săptămână am cerut să începem negocierile cu PSD. Am intrat în impas. PSD a cerut ca premierul să nu fie preşedintele PNL. Am făcut ce a vrut PSD. Cum credeaţi că se va termina? Imediat au fost accelerate negocierile şi acum avem un program de guvernare şi o listă de miniştri! M-am luptat cu populismele şi cu Ludovic Orban, şi cu USR, şi mă voi lupta şi cu PSD! Provocarea pentru noi este să ne păstram identitatea liberală. Atât timp cât ne vom lupta pentru principiile liberale în această coaliţie vom ieşi învingători în final”, a mai spus Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici