Ciucă dă asigurări că rotaţia se va face ca în protocol - surse

  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a dat asigurări colegilor săi, la întâlnirea de duminică de la Vila Lac, că rotaţia în cadrul Guvernului se va face ca în protocol: „Vă asigur”.
  • El le-a cerut liberalilor să înceteze lupta internă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.
817 afișări
Imaginea articolului Ciucă dă asigurări că rotaţia se va face ca în protocol - surse

În urma discuţiilor despre preluarea sau păstrarea unor ministere, Nicolae Ciucă ne-a spus colegilor săi, reuniţi, duminică, la Vila Lac, că rotaţia se va face „ca în protocol”.

„PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea ţării şi a făcut ceea ce a spus că face. Nu a provocat şi nu a răspuns provocărilor politice. Guvernul a fost performant - cel mai bun procent de absorbţie, în context economic grav. Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur", a spus Ciucă

De asemenea, Ciucă le-a cerut liberalilor să oprească lupta politică.

„Opriţi lupta internă, luptaţi pentru români cu programe, cu soluţii! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilităţii şi dezvoltării. Duşmanul real al României şi al PNL este extremismul în toate formele lui”, a mai spus preşedintele PNL în şedinţa internă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici