Ciucă: Nu ne-am supărat cu Eduard Hellvig, dar nu am mai vorbit după ce şi-a terminat mandatul

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune, luni, că nu a mai discutat cu Eduard Hellvig după ce acesta a demisionat de la SRI: „Doar nu ne-am supărat cu dumnealui. Este adevărat că după ce şi-a terminat mandatul la Serviciul Român de Informaţii nu am mai discutat”.

326 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Nu ne-am supărat cu Eduard Hellvig, dar nu am mai vorbit după ce şi-a terminat mandatul

Ciucă: Nu ne-am supărat cu Eduard Hellvig, dar nu am mai vorbit după ce şi-a terminat mandatul

„Doar nu ne-am supărat cu dumnealui (Eduard Hellvig - n.r.). Este adevărat că după ce şi-a terminat mandatul la Serviciul Român de Informaţii nu am mai discutat”, spune Nicolae Ciucă.

El a fost întrebat dacă există o perspectivă de colaborare cu Crin Antonescu şi cu Eduard Hellvig.

„PNL îşi respectă liderii, indiferent unde îşi desfăşoară ei activitatea acum. Va continua să îi respecte şi să menţină liniile de dialog cu toţi oamenii de valoare din ţara noastră. (...) Eu vorbesc de fiecare dată când am posibilitatea cu Crin Antonescu, cu Vasile Blaga, cu Theodor Stolojan, cu Florin Cîţu, cu toată lumea discutăm”, afirmă Ciucă.

Eduard Hellvig a anunţat, la începutul lunii iulie, că renunţă la funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii, susţinând că a discutat „deschis” pe această temă cu preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici