Ciucă: România nu poate fi intimidată de nimeni, având umbrela de securitate a NATO

„România nu poate fi intimidată de nimeni, având umbrela de securitate a NATO. Însă, apărarea începe acasă”, afirmă Nicolae Ciucă.

100 afișări
Imaginea articolului Ciucă: România nu poate fi intimidată de nimeni, având umbrela de securitate a NATO

Ciucă: România nu poate fi intimidată de nimeni, având umbrela de securitate a NATO

„România nu poate fi intimidată de nimeni, având umbrela de securitate a NATO. Însă, apărarea începe acasă, unde avem datoria de a consolida două direcţii esenţiale: revigorarea industriei de apărare şi adaptarea la ameninţările actuale”, reiese dintr-o postare a fostului premier.

Ciucă spune că au fost principalele idei pe care le-a spus în deschiderea evenimentului Black Sea Defense & Aerospace - BSDA Exhibition & Conference.

„România a avut o tradiţie în zona industriei de apărare, pe care o putem relua. Investiţiile planificate în acest domeniu vor întări siguranţa ţării şi ne vor transforma într-un furnizor de securitate în regiune. Mă bucură faptul că România are capacitatea de a organiza manifestări de un asemenea calibru, BSDA fiind cea mai mare expoziţie de acest fel organizată la noi până în prezent”, a adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici